Petter Lundgren header
23:06 - 21/01/2013

En man, en mössa, ett moderum

OLYMPUS DIGITAL CAMERATröja, Acne. Jeans, BLK DNM. Skor, Acne. Mössa, Whyred. Skärp, SDLR.

En man (läs: Trotsig, tonåring med hybris), en mössa, ett moderum också en sjutusikens massa jeanskjortor, och det gillar man ju. Det är oftast inte så här stökigt i Moderummet på King. Eller inför diverse jobb är väl vartenda moderum en stökhög. Men man får lov att rensa mellan varven. När vårens 24 finaste jeanskjortor ska koras krävs det ett urval som gärna innehåller det dubbla antalet för att man ska luskamma fram de finaste, får man acceptera en liten röra. Om ni blir sugna på att veta vilka 24 jeansskjortor som är säsongens snyggaste – ja, det finns så många – får ni hugga tag i ett ex av King #3 som landar i butik 20/21 februari. Kan ni inte vänta? hugg tag i det nyanlända #2. Där finns annat gott. Bland annat en hög med riktigt fina skinnjackor, och det gillar man ju!

Leave a comment

NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE